Home » Dak- en zinkwerk

Dak- en zinkwerk

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten dak werkzaamheden, zoals het opsporen van lekkages, reparaties aan daken of het vervangen van de bestaande dakbedekking. Wij plaatsen verschillende soorten dakbedekking, dit hangt uiteraard af van uw wensen, de soorten dakbedekking die wij aanbieden zijn:

Bitumineuze APP

Bitumen dakbedekking is de op dit moment nog de meest voorkomende dakbedekking. Bitumineuze APP dakbedekking wordt doormiddel van branders op een speciale onderlaag gebrand of als dit mogelijk is op de oude laag dakbedekking.

EPDM

EPDM is een kunststof dakbedekking welke verlijmd wordt doormiddel van contactlijm. EPDM heeft een lange levensduur en doordat het verlijmd wordt komt er geen vuur aan te pas.

Resitrix

Resitrix is een vorm van EPDM dakbedekking, deze dakbedekking is robuust en sterk. Resitrix wordt geföhnd en is daardoor iets arbeidsintensiever dan de standaard EPDM vorm, maar ook hier wordt geen gebruik gemaakt van vuur.

Voor zinkwerkzaamheden kunt u bij ons terecht, wij vervangen goten, deklijsten en hemelwaterafvoeren. Als u iets van zink speciaal op maat wilt laten maken kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Mocht u nog vragen hebben, advies willen of een vrijblijvende offerte op willen vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.