Home » Installaties

Installaties

Onder installatie vindt u een aantal zaken zoals waterinstallaties, gasinstallaties, riolering en sanitair. Hieronder vindt u een kort toelichting op elke van deze onderdelen.

Water

Iedereen heeft water nodig u gebruikt het voor koken, wassen, drinken, uw toilet en nog veel meer. Al deze dingen doet u op verschillende plaatsen in uw woning, daarom lopen er ook overal waterleidingen door uw huis. Mocht u gaan verbouwen, uw wasmachine willen verplaatsen of een buitenkraan willen, dan moeten deze leidingen worden aangepast of misschien zelfs compleet nieuwe waterleidingen worden getrokken. Dit kunnen wij voor u verzorgen, in overleg kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn om dit op de meest esthetische manier te doen. Uiteraard kunnen wij ook lekkages opsporen en verhelpen.

Gas

Ook gas speelt voor de huishoudens een belangrijke rol, zonder gas heeft u een koude douche, koud huis en is het voor de meeste mensen lastig koken. Doormiddel van de gasleidingen naar uw cv-ketel, gaskachel en gasfornuis kunt al deze dingen, mocht u wat willen verplaatsen of vernieuwen dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook kunnen wij controleren op lekkages doormiddel van het afpersen van uw installatie en gevonden lekkages verhelpen,  zodat u zeker bent van een veilige woonomgeving.

Riool

Riolen zijn er in alle soorten en maten, ze zijn net als uw waterleidingen ook door uw gehele woning te vinden. Wij kunnen voor het riool aanpassen als u bijvoorbeeld wijzigingen in uw woning aanbrengt, Ook kunnen wij uw riool vervangen als u nog een gres of staal riool heeft. Bij verstoppingen kunt u contact  met ons opnemen en zullen wij deze niet alleen zo snel mogelijk verhelpen, maar ook onderzoeken wat de oorzaak hiervan is zodat dit ongemak zich in de toekkomst niet meer voor zal doen.

Sanitair

 

Mocht u vragen of advies op willen vragen dan kunt u contact  met ons opnemen.