Home » Onderhoud cv

Onderhoud cv

Een cv-ketel brand bijna elke dag, in de winter zelfs bijna de hele dag. Na periode van hard werken, is de ketel toe aan een onderhoudsbeurt (net als bijvoorbeeld uw auto). Dit onderhoud is belangrijk hier zijn een aantal redenen voor. Een goed onderhouden cv-ketel behaald het hoogst haalbare rendement, is minder storingsgevoelig en heeft een langere levensduur. Bovendien heeft een vervuilde ketel meer uitstoot van koolmonoxide. U snapt dus dat periodiek onderhoud belangrijk is voor een betrouwbare en veilige ketel. Daarom bieden wij u een service abonnement voor €75,- per servicebeurt aan, nu vraagt u zich natuurlijk af wat u hiervoor krijgt, dat is:

  • Onderhoud aan alle merken cv-ketels en geisers.
  • Jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel welke ouder is dan 2 jaar, de eerste onderhoudsbeurt  hoeft pas na 2 jaar.
  • Wij herinneren u doormiddel van een email of brief (mocht u geen email hebben) wanneer het tijd is voor een servicebeurt zodat u een voor u passende afspraak met ons kunt maken.
  • Indien zich in het tussenliggende jaar een storing aan de cv-ketel voordoet, zullen wij er alles aan doen om deze op dezelfde dag te verhelpen.
  • Alleen het materiaal en de gewerkte uren worden in rekening gebracht, er worden geen voorrijkosten of weekend tarieven berekend. (Deze voorwaarde geldt alleen indien u jaarlijks onderhoud laat plegen)
  • De service en onderhoud worden uitgevoerd door onze gecertificeerde service monteur André van der Himst.

Mocht u vragen of interesse hebben in een onderhoudscontact dan kunt u contact met ons opnemen.

trendline-400x400-5